Inzicht in talent

Mensen functioneren het best, leren het snelst en zijn het meest betrokken wanneer ze werk uitvoeren dat het dichtst bij hun drijfveren en talenten liggen. Aangezien talent niet in een boek te vinden is, is het nodig om ze te gaan ontdekken. Talenten zitten namelijk verstopt in gedrag.

inzicht in individuele talenten

De Talent Motivatie Analyse (TMA) zorgt voor inzicht in je drijfveren, talenten en competenties waardoor je je kan vanuit hier kan ontwikkelen. Het zorgt voor focus en je ervaart meer betrokkenheid en motivatie voor je werk en je bouwt er veerkracht mee op.

Neem contact op voor een TMA analyse met The EduProfs Company, wij helpen je graag om je talenten inzichtelijk te maken.

Doel talentgesprek
Door de TMA analyse heb je inzicht in je drijfveren, talenten en competenties.
Je kunt deze naast je huidige werk leggen, matcht het nog??

Proces TMA analyse
Allereerst vul je een vragenlijst in. De resultaten worden besproken tijdens de talentendialoog waarin je inzichten krijgt in jouw drijfveren, talenten en competenties. Aan het einde van het gesprek krijgt je een talenten- en competentiepaspoort.

Voor wie
Voor iedereen (jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen) die zicht wil krijgen op zijn/haar talenten.

inzicht in team talenten

De talenten van mensen zijn prachtig en wanneer ze ze mogen inzetten dan ontstaat er een positieve flow. Maar hoe maak je nu van al die individuen met die mooie talenten een team. Door de TMA teamanalyse kun je de talenten overzichtelijk in beeld brengen. Ze krijgen zicht op elkaars talenten wat vaak ontzettend verhelderd is. Ze snappen nu meer waarom collega’s bepaalde dingen doen. Dat heeft te maken met hun talenten.

Wil jij ook meer uit je team halen? 

Neem dan contact op!

Doel talentgesprek
Door de TMA teamanalyse krijgt het team inzicht in de drijfveren, talenten en competenties van elkaar. Teams leren de talentdialoog met elkaar te voeren. Samen met elkaar ontwikkelpunten formuleren om tot betere prestaties te kunnen komen.

Proces team TMA analyse
Alle collega’s vullen een TMA vragenlijst in. Iedereen krijgt een persoonlijk TMA gesprek waarin je inzichten krijgt in jouw drijfveren, talenten en competenties. Aan het einde van het gesprek krijgt je een talenten- en competentiepaspoort. Na de individuele gesprekken vindt de team TMA plaats. Tijdens een sessie van een dagdeel worden de resultaten besproken met behulp van een interactieve werkvorm. Collega’s krijgen inzicht in elkaar talenten en drijfveren wat erg verhelderd kan werken. Tijdens de sessie worden de ontwikkelpunten gezamenlijk geformuleerd. 

Voor wie
Voor teams die meer effectief willen samen werken, die elkaar beter willen begrijpen en die zich willen ontwikkelen.

Meer informatie?

Bel 06-51066538 of vul je gegevens hieronder in voor meer informatie.
We nemen zo spoedig mogelijk contact op, in ieder geval binnen 1 werkdag.