Teamgericht organiseren

Wil jij het inspirerend leiderschap vergroten in jouw school en het verschil maken voor de leerlingen?? Wil jij met meer plezier de kwaliteit en de innovativiteit van het onderwijs verhogen. Dat kan!!

Het teamgericht organiseren is dan een must!

In een teamgecentreerde arbeidsorganisatie (TAO) is een kleine groep leraren gezamenlijk verantwoordelijk voor het onderwijs aan een groep leerlingen gedurende een aantal jaren. Daarmee kun je echt het verschil maken.

TAO Implementatie traject

De implementatie van de TAO is altijd maatwerk en vraagt:

Het tao kenniscentrum

Als schoolleider heb ik op 2 verschillende scholen de TAO geïmplementeerd en ook stichtingsbreed verschillende workshops verzorgd. In 2021 ben ik door Ben van der Hilst opgeleid als TAO adviseur. Samen met de andere opgeleide adviseurs vormen we samen het kenniscentrum Het Leren Organiseren. Wij willen graag de scholen in Nederland begeleiden om met veel werkplezier de kwaliteit en het innovatief vermogen te verhogen.

Voor wie?

Voor scholen en besturen die geïnteresseerd zijn om de kwaliteit, het innoverende vermogen en het werkplezier te verhogen.

Wil jij graag anders organiseren?

Vul hieronder het contact formulier in of vul je gegevens hieronder in voor meer informatie.

Het boek teamgericht organiseren in het basisonderwijs is een handreiking voor het inrichten van een professionele, lerende school.