Reviews

Review Samantha BerkvensStichting PlatOO
Lees verder
Als startende directeur komt er best veel op je af en daarnaast ben je dan ook bezig met je opleiding. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om de opleiding te volgen bij The EduProfs Company. Inspirerende literatuur, gesprekken met critical friends en vooral de persoonlijke begeleiding tot uiteindelijk vakbekwaam schoolleider. Wat zo aanspreekt bij deze opleiding is dat de opleiding goed aansluit bij de praktijk. Daarnaast is het een mooi proces om te ontdekken wie je bent als schoolleider en wie je wil zijn.  Een echte aanrader!
Review Andre Smits Salto Eindhoven
Lees verder
Ik heb het schoolleiderstraject gevolgd via de Eduprofscompany. De website is helder opgebouwd, met behulp van de uitleg video's krijg je een goed beeld waar de module over gaat. Literatuurkeuze was voor mij heel erg passend en heeft me geholpen om mijn denkrichting en visie vorm te geven. De onderwerpen uit de je dagelijkse praktijk kun je inzetten om de modules inhoudelijk vorm te geven. De flexibiliteit om de volgorde willekeurig te hanteren zorgt ervoor dat je de theorie en praktijk goed kunt combineren. Door de 2-wekelijkse afstemming met Lutske kun je je werkproces en de inhoud verder afstemmen en verdiepen, inzicht en reflectie zijn hierin sleutelwoorden. De intervisie met de groep geeft je een uitgebreide inkijk in andere scholen, werk en zienswijze waardoor je kennis nog verder verbreed.  Reflecteren naar elkaar en bij elkaar in de keuken kijken is heel erg waardevol. Lutske hanteert een flexibele en pragmatische aanpak die je veel theoretische kennisgeeft op het vak van Schoolleider. Je investeert de nodige uren maar die kun je wel redelijk goed in je agenda passen.
Review Sonja van BoggetSalto Eindhoven
Lees verder
Lutske biedt een opleiding die praktijkgericht is en daardoor goed aansluit. Het is een opleiding op maat. Ze inspireert, deelt kennis en biedt een praktische online leeromgeving. De tweewekelijkse gesprekken richten zich op je persoonlijke ontwikkeling. Zeker als je al als schoolleider werkzaam bent, past deze opleiding vast en zeker ook goed bij jou. Ik ervaar het als een enorme meerwaarde dat ik praktisch, betekenisvol en gericht met vraagstukken uit je eigen praktijk aan de slag kan gaan." 
Review Paul RuttenOBS Helmond
Lees verder
Ik ben erg tevreden over het schoolleiderstraject wat ik volg bij Lutske. Het is persoonlijk, op maat en je kunt de geleerde theorie en de te makenopdrachten toepassen op de dagelijkse praktijk. Het is verder fijn om af en toe te sparren met Lutske over zaken die in je organisatie spelen en om te leren van mede-cursisten die in hun persoonlijke traject zitten. Ik gun iedereen die graag schoolleider wil worden dit mooie traject. Paul Rutten – directeur KC De Bundertjes, Helmond